Z8 voorjaarscollectie 2017

Het duurt nog even maar de voorjaarscollecties stromen al binnen, stuk voor stuk items om heerlijk bij weg te kwijlen. Een paar dagen geleden kregen wij het Z8 Newborn magazine binnen. En… we hadden al verwacht dat het liefde op het eerste gezicht zou zijn, maar zó verliefd?! De nieuwe Z8 voorjaarscollectie 2017 heeft een zeer hoge “cuteness” factor. Benieuwd? Lees dan snel verder

De collectie

 

De Z8 voorjaarscollectie 2017 is er voor jongens en meisjes vanaf maat 50 t/m 62. En ooooh wat is het schattig. Z8 heeft hard haar best gedaan en je wordt er spontaan vrolijk van. De collectie oogt weer sportief en een tikkeltje eigenwijs. Bij het zien van de items zal je eerste “aaah” al snel zijn bereikt zijn.

Voor de meisjes is er vooral gewerkt met roze tinten en bij de jongens zie je, zoals je gewend bent van Z8, zowel donkerblauw als lichtblauw. In de Z8 voorjaarscollectie 2017 is veel gewerkt met prints. Denk hierbij aan wolkjes met regenbogen, plusjes, smileys en een grafische ruit. Maar ook streepmotieven en teksten zijn niet weg te denken. Naast roze en blauw zie je vooral wit, licht grijs en zwart in de collectie.

 

[metaslider id=2131]

Items

 

Wat voor items vind je in de collectie? Je vindt onder andere shirts, babypakjes, vestjes en legging/broekjes. Maar ook voor mutsjes, hoofdbandjes en sokken zit je in deze collectie goed. In de collectie is gewerkt met comfortabele materialen als katoen en elasthaan. De broekjes zijn afgewerkt met elastiek, wat ook het comfort bevorderd. Door het uitgebreide aanbod kun je een hele garderobe met meerdere outfits samenstellen uit deze collectie.

Bestel de Z8 voorjaarscollectie 2017

 

Wij zijn echt verliefd geworden op de Z8 voorjaarscollectie 2017. Na het zien en lezen van dit artikel kun je vast niet meer wachten om zelf een kijkje te gaan nemen. Met deze items steelt jouw kleintje de show, gegarandeerd succes!

Deel uw mening