Valentijnsdag 2016 – Roze, rood en hartjes

Warme broodjes heerlijk belegd met kaas, gebakken eitje, glas jus d’orange en een grote mok met thee. Dit is mijn ontbijt op bed tijdens Valentijnsdag. Genieten! Wat word ik intens verwend… door mezelf, aangezien ik het zelf heb klaargemaakt.

Valentijnsdag een modern sprookje?

De jonge Valentijn, werd op 14 februari van het jaar 270 slachtoffer van zijn geloof. Hij, een Romein, bekeerde zich tot het Christendom, wat niet in dank werd afgenomen door de Romeinse leiders. Op 14 februari werd Valentijn gemarteld en onthoofd, maar zag nog net kans om de blinde dochter van de gevangenbewaarder een briefje toe te stoppen met daarop de tekst:  Van jouw Valentijn. Toen ze het briefje vast had kon ze weer zien en het briefje lezen. Er zijn natuurlijk veel verschillende verhalen over hoe Valentijnsdag nou eigenlijk is ontstaan en dit is één van de  moderne verfraaiing van het verhaal. Hoe dan ook Valentijnsdag is een hele speciale dag voor veel mensen.

Verwennerij op Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Het is ook  de dag dat je lekker kan uitpakken met je eigen kleding, maar ook met de kleding van jouw kind. Je kunt ongestoord hartjes of bloemen printjes dragen, of natuurlijk rode en roze kleding aantrekken. Op deze dag hoef je je niet te schamen of helemaal op te gaan in de mooiste roze items.

Deze dag gaat niet alleen over het houden van andere of je geheime liefde bekend maken, maar ook over het houden van jezelf. Dus trek die leuke sweater aan met de mooiste hartjes print en geniet ervan. Wij hebben de mooiste Valentijns kleding voor jouw zoon of dochter geselecteerd. Doe hier je inspiratie op zodat je er op en top bij loopt vandaag. Wij wensen iedereen een fijne Valentijnsdag. Mag deze dag voor jou gevuld zijn met liefde.

De merken die je hier op de foto ziet zijn van  Vingino CarlijnQ  Le Chic en Small Rags

[metaslider id=1689]

Deel uw mening