Tumble n Dry Winter 2016

Tumble n Dry Winter 2016 – Trendy, Stoer en Sportief

Tumble n Dry Winter 2016

De nieuwe Tumble n Dry Winter 2016 collectie is een verfrissende herfst/winter collectie die zich kenmerkt door stoere denims, sportieve outfits en diverse kleuren en prints die we van Tumble ’n Dry gewend zijn.

Tumble ’n Dry Winter 2016 meisjescollectie

De kleine meiden zien we aankomende winter in zachte pastels. Deze worden gecombineerd met vrolijke kleuren als fluor-oranje/roze, grijsblauw en okergeel. Zachte vestjes, schattige tutu rokjes en comfortabele broekjes met flower- of animalprint zijn voorbeelden van de hoogtepunten uit deze veelzijdige wintercollectie. Ook bij de oudere meiden zie je de stippen, strepen, sterren, bloemen, teksten en fotoprints terugkomen. De Tumble n Dry Winter 2016 collectie heeft eigenlijk twee kanten; hij is zowel romantisch als punky/stoer. Maar zoals gewoonlijk valt er veel te combineren dus wees niet bang om je eigen stijl te kiezen!

[metaslider id=854]

Sportwear meets College

Ok, nu de meiden weer over hun enthousiasme heen zijn is het de beurt aan de jongens. Tumble ’n Dry is een erg populair merk onder moeders met jongens. En dit is ook niet raar, de stoere kinderkleding is zowel casual als sportief. Daarnaast staat het draagcomfort hoog in het vaandel. Dit zie je ook terug aan de diverse sweats. Met verwassen fotoprints van dieren en winterse kleuren als donkerblauw, warm rood en natuurlijk grey melange heef Tumble ’n Dry het allemaal!

[metaslider id=1126]

De nieuwe Tumble n Dry Winter 2016 collectie houdt rekening met de laatste kinderkledingtrends en is typisch Tumble ’n Dry. De comfortabele wintercollectie van Tumble ’n Dry voor zowel jongens als meisjes komt in diverse winterleveringen. Een uitgebreid aanbod van Tumble ’n Dry kun je vinden in het online assortiment van Olliewood.

Deel uw mening