Tumble n Dry feestcollectie

Yes! Het is alweer midden november en dat betekent bijna december. Niet alleen mogen we weer heerlijk ’s avonds de kaarsen aansteken en de dekentjes uit de kast halen, maar ook de feestdagen komen er weer aan! Lekker eten met de familie, gezellig de kerstboom opzetten en natuurlijk heel veel cadeaus.

Voor al deze leuke momenten is er de Tumble n Dry feestcollectie, want iedereen weet dat het tijdens de feestdagen allemaal om de outfit draait en met deze items lopen ook jouw kids er tijdens deze dagen geweldig bij. Tumble n Dry is een merk dat voor stoer, fris en comfortabel gaat. Dus naast een super toffe outfit kunnen de kinderen nog steeds actief hun gang gaan.

Een feestcollectie voor iedereen

Ieder jaar komt er een Tumble n Dry feestcollectie en ook dit keer zijn we weer blij verrast. In de collectie zien we veel glitters en strikjes,  wat het super lief maakt maar toch een stoere twist heeft.

Zie je jouw meid al schitteren in de ‘Silver’ jurk? Of jouw kleintje in het te schattige babypakje? Niemand wordt in deze feestcollectie vergeten, voor iedereen is er een outfit. Heb je een stoere bink? In de feestcollectie zijn stoere overhemden die te gek zijn om te combineren met een zwarte skinny, een paar sneakers toevoegen en ready to go.

Tumble n Dry vindt het belangrijk dat de collecties van goede kwaliteit zijn en de materialen duurzaam en comfortabel. Naast al deze positieve punten, ja let op, is het ook nog eens betaalbaar!

[metaslider id=1947]

Hier wordt je toch gelukkig van? En zeg nou eerlijk, welke moeder vindt het nou niet leuk om te kunnen pronken. Met deze outfits shinen jouw kids zeker de feestdagen door.

Bestel de items

Ben je ondertussen verliefd geworden op de Tumble n Dry feestcollectie en kan je niet wachten om jouw kind in deze outfits te zien? Dan kun je de items hier shoppen. Jouw kind zal de show stelen tijdens de feestdagen! December, let´s party!

Deel uw mening