Toy Story Vans

Op naar de sterren en daar voorbij! We hebben het natuurlijk over de Disney Pixar klassieker Toy Story waarin spaceranger Buzz Lightyear en cowboy Woody samen met hun vrienden spannende avonturen beleven.

Na een eerdere succesvolle samenwerking met Disney heeft het populaire schoenenmerk Vans opnieuw de stoute schoenen aangetrokken en ditmaal gekozen voor  een Toy Story variant.

De modellen

Voor kinderen zijn de Toy Story Vans verkrijgbaar in de klassieke lage modellen. Elk van de drie modellen heeft zijn eigen print. Zo heb je de lichtblauwe variant met all over Woody print en een echte roze meidenvariant met Woody en Bo-Peep. Maar onze favoriet is de fel groene Toy Story Vans met daarop Buzz, Woody en de groene Aliens “Oooooh!”

Toy Story Vans Toy Story Vans Toy Story Vans

De Toy Story Vans maken iedere outfit leuk, zo is het omkleden  ‘s ochtends een feestje. Met een coole skinny jeans en een sweater of een leuke blouse zijn deze Vans leuk te combineren. Voor de meiden is het leuk om onder een jurkje of rokje te dragen, lekker sportief.  Het leuke aan de collectie is dat er voor iedere leeftijd wel een variant te bestellen is.

Bestel de schoenen

Mocht je nog je twijfels hebben, stop daar dan maar snel mee want de Toy Story Vans zijn cool en helpen je kids op hun allerhipst deze herfst en winter door. Bekijk zelf de verschillende Toy Story Vans schoenen online en kies je eigen favoriet!

Deel uw mening