Top 5 sinterklaascadeaus voor jongens

Oh oh oh wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer bijna december… Nou, half november maar voor je het weet komt december om de hoek kijken. Een week geleden kwam de goedheiligman ons land weer binnen. Schoentjes zetten, pakjesavond, het is allemaal weer begonnen. Daarom heb ik een top vijf sinterklaascadeaus gemaakt, speciaal voor jouw kanjer.  Klaar voor een dosis inspiratie voor het perfecte sinterklaascadeau?

Onze top 5

Sinterklaascadeau
Op nummer vijf beginnen we met de gereedschaps-trolley. Heb jij er één die áltijd bezig is? Met deze trolley kan hij overal aan sleutelen. Dit sinterklaascadeau is perfect voor de kleine klusjesmannen (of meisjes natuurlijk) onder ons. Is jouw kleine ouder dan drie jaar, dan weet ik zeker dat hij dit geweldig gaat vinden.

Sinterklaascadeau

De nummer vier in onze top vijf special is de ‘Vadobag’ rugtas. Een rode rugtas met een brandweerauto erop. Wil jouw zoon (of dochter) ook later een brandweerman worden? Dan weet ik zeker dat hij met dit sinterklaascadeau staat te popelen om naar school te gaan. Door de verstelbare schouderbanden kun je de rugtas gemakkelijk naar gewenste maat verstellen.

Sinterklaascadeau

Op nummer drie het perfecte presentje voor de denkers . Houdt jouw kind ook nog eens van voertuigen dan is dit het cadeau om te krijgen. Deze puzzelkoffer is leuk om alleen te maken maar ook samen met bijvoorbeeld een vriendje. De puzzelkoffer is bedoelt voor kinderen vanaf een leeftijd van vijf jaar.

Sinterklaascadeau


Dan op de tweede plaats staat iets voor de racemonsters. Dit is de ‘playforever racing car’ een racewagen die onverwoestbaar is. De auto is leuk voor kinderen vanaf een leeftijd van drie jaar. Heeft jouw kind een collectie auto’s, dan kan dit exemplaar niet missen. Leuk voor een schoencadeau.

Sinterklaascadeau

Nummer 1! Voor de kleine voetbaltalentjes is er iets heel leuks. Met dit sinterklaascadeau zal hij al voetballend in slaap vallen. Een ‘soccer’ dekbedhoes van SNURK. Zelfs in bed zal hij eruit zien als een echte prof. Dromen over het maken van een wereldgoal zal zeker gebeuren.

Genoeg inspiratie gehad? Hier zijn nog veel meer leuke sinterklaascadeaus waar je jouw kind ontzettend blij mee gaat maken. Pakjesavond wordt een avond om niet te vergeten.

Deel uw mening