Stones and Bones zomercollectie 2017

De Stones and Bones zomercollectie 2017

Toen ik deze collectie zag was ik direct verkocht. Leuke printjes en de mooiste kleuren, dit kon maar één merk zijn. Stones and Bones heeft weer onwijs zijn best gedaan… en HOE! Ik kan dan ook niet wachten om jullie net zo enthousiast te maken als dat ik ben.

Stones and Bones is begonnen als een schoenenmerk en is uitgegroeid tot een bekend merk in de wereld van kinderkleding. Het merk staat voor speelsheid en dat laten zij terugkomen door middel van uitgesproken kleuren en de grappigste prints. De collecties worden gebaseerd op de leefwereld van kinderen. Ook in de Stones and Bones zomercollectie 2017 is dit weer gelukt. Het doel is om kinderen blij te maken en ik denk dat dit wel goed moet komen. Naast dat kids blij moeten zijn denkt Stones and Bones ook graag aan de ouders. De prijs-kwaliteitsverhouding is dan ook erg goed. Je kunt de beste materialen verwachten en dat voor een betaalbare prijs.

De collectie

De Stones and Bones zomercollectie 2017 heeft zowel een jongenscollectie als meidencollectie. Voor de jongens gaat het merk duidelijk voor een stoere uitstraling. De kleuren donkerblauw, grijs en rood zie je vaak terugkomen. De prints zijn onder andere: stoere auto’s en motorcycles, gave cartoons of grappige dieren. Stones and Bones heeft het allemaal.
Voor de meiden is de zomercollectie 2017 lief en zacht. Er is veel gebruik gemaakt van de kleuren roze, mintgroen en blauw. De prints zijn voornamelijk van dieren of leuke teksten.
In de zomercollectie 2017 vind je verschillende T-shirts die een outfit helemaal af zullen maken. De maten gaan vanaf maat 92 t/m 152.

[metaslider id=2293]

Ben je net zo vrolijk door deze items als ik? Neem dan snel even een kijkje!

Deel uw mening