Stones and Bones zomer 2016 – Kleurrijk, Hip en Vrolijk

Stones and bones zomer 2016

De Stones and Bones zomer 2016 collectie is weer binnen! Wij hebben met smart op de nieuwe collectie zitten wachten en ook dit seizoen worden we niet teleurgesteld. Wist je dat Stones and Bones voorheen bekend stond als schoenenmerk? Het merk heeft zich later uitgebreid met het maken van kinderkleding en met succes! Zo zien we in de nieuwe collectie van het Nederlandse merk veel prints, zomerse kleuren en soepel vallende fits.

Wat zijn we er toch blij met de Stones and Bones zomer 2016 collectie!

De Stones and Bones zomer 2016 collectie is weer op ze zachts gezegd geweldig. Met natuurlijk de geweldige shirts met daarop de herkenbare  prints en kleurrijke artworks. Het resultaat: super stoere, en kleurrijke shirts en longsleeves met coole en hippe prints die absoluut niet mogen ontbreken in de kledingkast van elke stoere jongen en hippe meid! Hier kan je deze zomer zeker niet de mist mee ingaan. Mijn favoriet? Voor jongens gaat er niets boven het mintgroene shirt met daarop een racende politieauto, “keep calm and catch the bad guys”! Ook meiden hebben genoeg te kiezen maar een schattig poezenshirt is precies wat ze nodig hebben en daarnaast makkelijk te combineren.

Stones and Bones zomer 2016

Stones and Bones zomer 2016

Voor onze hippe jongens & meisjes

De collectie voor de jongens bestaat uit mooie afgewerkte blouses, stoere hoodies en shirts met artworks en prints. Willen jouw jongens er comfortabel bijlopen kijk dan eens naar de  gave joggingbroekjes met demin style. De collectie voor meiden is weer heel kleurrijk in elkaar gezet vol prints van poezen, eenden, leeuwen

[metaslider id=1557]

Favoriete collectie tot nu toe

Deze nieuwe Stones and Bones zomercollectie is zeker één van mijn favoriete collecties die ze tot nu toe gemaakt hebben. Dan heb ik het natuurlijk over de geweldige shirtjes, shortjes en jurkjes waar iedere ouder en kind verliefd op gaat worden ben ik bang. Door het gebruik van mooie en kwalitatief goede materialen van Stones and Bones zijn deze kleren zeker een musthave voor het aankomende zomer!

Heb jij ook lentekriebels gekregen door de nieuwe Stones and Bones zomer 2016 collectie. Een ruim aanbod vind je bij ons op Olliewood.nl bestelbaar in de maten: 62 t/m 158. Wij zijn erg benieuwd wat jij van deze collectie vindt!

Deel uw mening