Verwacht! SNURK – Star Wars collectie

May the force be with you… al night… Goed nieuws voor iedereen die er wel eens van heeft gedroomd om een rol te spelen in Star Wars. Jij krijgt nu de kans om één van je helden op het witte doek te zijn! Of moet ik zeggen op het laken…

SNURK is, al zeggen wij het zelf, een geweldige samenwerking aangegaan met Lucas Film. Samen hebben zij een collectie uitgebracht die alle dromen waar gaat maken. Een limited edition voor een limited time. Lees snel verder om te zien welke Star Wars figuren je in de slaapkamer kunt verwachten…

Kies je personage

Kiezen ze bij jou thuis voor de ‘dark side’? Dan is dit de kans om als, de enige echte Darth Vader, in slaap te vallen.  Val in slaap en droom over dat ene gevecht wat jij als Darth Vader wint.

Gaan jullie toch liever voor de andere kant? Wacht dan niet langer en ga voor Chewbacca. Ga het gevecht van je dromen aan en win met je eigen Bowcaster. Laat je dromen als Chewbacca uitkomen met de SNURK dekbedhoes.

[metaslider id=2099]

De dekbedden zijn te bestellen in een eenpersoons variant en een tweepersoons variant.

Er is meer! Om geheel in Star Wars stijl in slaap te vallen is daar de Star Wars pyjama. Het merk ‘Name It’ is met twee versies gekomen. De pyjama’s zijn verkrijgbaar vanaf maat 80. Je kunt kiezen uit de zwarte set met Star Wars figuren of de grijze variant met Darth Vader afgebeeld.

Online bestellen

De SNURK Star Wars collectie komt samen met de nieuwe film! De film komt uit op 14 december 2016. Bekijk hier de trailer.

Wacht niet langer en verander in jouw Star Wars held. Win de gevechten in je gaafste dromen. Heb jij al een kant gekozen? Houd Olliewood dan goed in de gaten want deze week kan jij je dekbed bestellen! En voor welke pyjama ga jij? De zwarte of de grijze variant?

Tip: het perfecte kerstcadeau.

Deel uw mening