small rags

Small Rags – Urban en een tikkeltje retro

small rags

Small Rags een Deens kledingmerk

Small Rags is een nieuw Deens merk dat kleding maakt met een urban stijltje. Zij willen ouders aantrekken die opzoek zijn naar nieuwe manieren om hun kinderen relaxter te kleden. Ze brachten in de winter van 2015 hun eerste collectie uit die gelijk super goed werd ontvangen. Ze werden in een korte tijd erg populair. Dat het Deense merk zo populair is geworden in Nederlands komt door de toffe retro en urban kleding, maar ook vooral door hun bekende beeldmerk “Mr. Rags” een grappig konijn als ‘ragdoll’ die je terugziet als print op de kleding, maar Mr. Rags is ook als knuffel verkrijgbaar.

Mooie en goede kwaliteit kleding

Het merk Small Rags werkt met fijne kwaliteit stoffen en aparte kleuren en wassings, denk daarbij aan henna rood, vaded black, prairie sunset en licorice bruin. De kleding is daarom ook erg uniek en speciaal gemaakt voor de kleine hipsters. De kleding is uiterst draagbaar en ook zeker niet duur. De kleding ligt gemiddeld tussen de 14,95 en 34,95 dat is dus uiterst betaalbaar. De looks voor de meisjes is zeker stoer, maar er zit ook een romantische elementen in verwerkt. De looks voor jongens zijn heel cool en ze maken gebruik van donkere kleuren.

Olliewood heeft een groot assortiment aan Small Rags kleding. De zomer 2016 collectie is rijkelijk gevuld met de mooiste sweaters, broekjes en T-shirts van Small Rags voor jongens en voor meisjes. De meeste kleren van de zomercollectie zijn uniseks. De kleuren zoals groen, rood, blauw en roze staan centraal in deze collectie.

[metaslider id=1897]

Small Rags online bestellen

Wij zijn zeker enthousiast over weer een mooie collectie en wij hopen natuurlijk dat de volgende collecties weer zo mooi en geweldig zijn als de afgelopen collecties. Wil je Small Rags online bestellen kijk dan op onze website. Heb je vragen over bijvoorbeeld de maat? Of ben je op zoek naar een persoonlijk advies? Onze klantenservice staat je graag te woord via de chat of telefoon.

Deel uw mening