sevenoneseven zomercollectie 2017

De Sevenoneseven zomercollectie 2017 – jongens & meiden

Het merk Sevenoneseven heeft zijn zomercollectie 2017 uitgebracht. Iedereen die van street fashion houdt zal van deze items smullen. Met deze kledingstukken kun je gemakkelijk een complete outfit creëren, maar ze zijn ook prima los van elkaar te dragen. Sevenoneseven richt zich op urban pre teens, zowel jongens als meiden.

Jongens en meiden

In de Sevenoneseven zomercollectie 2017 vind je items die een sportieve- of collegestijl hebben. Voor de jongens zijn er colbertjes, overhemden, shirts en vesten. Het merk is duidelijk geïnspireerd door San Francisco. Jouw bink zal al snel een echte ‘surferlook’ hebben. Je komt voornamelijk teksten, streepmotieven en skateprints tegen in deze collectie. De kleuren die voor de jongens zijn gebruikt zijn: blauw, wit, rood en groen.
De items in de meidencollectie zijn meer in pasteltinten. Dit maakt het weer wat liever en zachter.  Ook bij de meiden kom je tekstopdrukken tegen, daarnaast zie je hier en daar een bloemen- of insectenprint. De kleuren die gebruikt zijn, zijn poederroze, mint- en lindegroen en peach.

[metaslider id=2332]

De Sevenoneseven zomercollectie 2017 gaat vanaf maat 92 t/m maat 176. Het merk gaat voor de beste materialen en dus voor uitstekende kwaliteit.
Ben je benieuwd naar nog meer items uit deze geweldige collectie? Kijk dan snel hier.

Deel uw mening