Oh Boy! De zomercollectie ’17 van Z8 komt eraan!

OH BOY!

 

Al weken staat onze mailbox bol van de berichten; wanneer komt de nieuwe zomercollectie van Z8 online? Bijna!

Je hebt natuurlijk al uitgebreid het magazine van de Z8 zomercollectie 2017 doorgebladerd en we geven je geen ongelijk. Wat heeft het styling team van dit ongekend populaire merk weer zijn best gedaan. Hoewel het buiten rond het vriespunt is zitten wij na het bekijken van het magazine met een glas champagne in bikini op ons bureau. Oké… We wish!

32099549675_09a7ccb7e3_o

De super-zomerse uitstraling van deze collectie wordt bijgezet door exiting lime groene shirts en shorts voor de boys en glamorous  gouden statement teksten en badges bij de girls.

Gary
LACY
Jero
Femm

In de ‘urban jungle’ van deze zomercollectie zijn de jongens hippe skaters en zijn de meiden ‘pretty cool’! Voor mij straalt deze Z8 collectie vrolijkheid uit. Buiten spelen, baldadig zijn met vriendjes en vriendinnetjes en daarbij super hip voor de dag komen zonder gebrek aan comfort. Best een prestatie om dit alles in één collectie te vangen, vind je niet?

 


 

De comfortabele stoffen en de bekende blauw- en roze tinten waar Z8 haar merk groot mee heeft gemaakt zijn natuurlijk weer goed vertegenwoordigd. Check vooral daarbij de nieuwe all-over prints en tekstapplicaties. Altijd met een knipoog – een beetje brutaal en toch schattig.

 

De Z8 zomercollectie is verkrijgbaar op olliewood.nl  vanaf zaterdag 11 februari 09:00 uur. Let op; ieder seizoen is er een ware run op de nieuwe collecties van Z8. Bekijk hieronder dus alvast het magazine om je voor te bereiden en be ready!

Shop!

De nieuwe zomercollectie van Z8

Shop hier vanaf de Z8 collectie zomer 2017 in de volgende maatseries:

Mini’s: maat 68 tot en met maat 86
Kids: 92/98 tot en met 128/134

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Merelantwoord
24 april 2017 om 09:01

Super vette collectie! En ook waanzinnig vette foto’s van die collectie

Reactie achterlaten