O'Chill zomer 2017 collectie

O’Chill zomer 2017 collectie – girly en trendy

Roze, roze en nog meer roze. De kleur waar ieder meisje van houdt en dit merk is zich daarvan bewust. We hebben het natuurlijk over het merk O’Chill. O’Chill richt zich op het meisje dat graag plezier maakt. Daarom ontwerpen en creëren zij comfortabele en kwalitatief uitstekende kinderkleding.

De O’Chill zomer 2017 collectie is vrolijk, speels en super girly. Je vindt de leukste jurkjes en de schattigste rokjes. Ieder item is voorzien van een toffe print dat ieder kledingstuk uniek maakt. Je moet hierbij denken aan prints van: hartjes, bloemen en cactussen.
Dit jaar maakten we allemaal kennis met de trend: badges en patches op kleding. O’Chill heeft ook van deze trend gehoord en een aantal leuke items ontworpen.
De kledingstukken van de O’Chill zomer 2017 collectie hebben de mooiste kleuren. Je komt voornamelijk roze en blauw tegen en deze kleuren gecombineerd met elkaar.

De collectie

[metaslider id=2310]

Het zal al snel de favoriete collectie van ieder meisje zijn. Je kunt de items gemakkelijk met elkaar combineren en je kunt er een complete outfit mee maken. Het leuke aan O’Chill is dat zij meerdere leveringen hebben, zo zijn er om de paar weken nieuwe items om te scoren. De maten gaan vanaf 92 t/m 152-158.

Onze favoriet is de salopette met badges! Kijk snel en ontdek je eigen favorieten.

Deel uw mening