Noppies zomercollectie 2017

Jaaaaa! De Noppies zomercollectie 2017 staat online en je wordt er spontaan vrolijk van. Dit jaar is er echt voor ieder wat wils, want de collectie bestaat uit een newborn-,  baby- en kindercollectie.

Noppies is een herkenbaar en onderscheidend merk, het is speels en vrolijk. Dit zie je vooral aan het kleurgebruik en de keuze voor prints. In de Noppies zomercollectie 2017 zie je veel shirts, jurkjes, broekjes en rokken. Waar dit merk nog meer bekend om staat is, het gebruik van de allerzachtste materialen.

De babycollectie

Pas op want je wordt in één oogopslag verliefd op de newborn- en babycollectie van Noppies. Het is een overload aan cuteness. De kleinste shirtjes, broekjes en mutsjes je vindt het allemaal. Qua kleur is er gewerkt met mintgroen, wit, grijs, zachtroze, koraaltinten en blauw. Deze kleuren gecombineerd met schattige stipjes en streepjes maakt de collectie geweldig. De newborn items gaan vanaf maat 50 t/m maat 74. De babycollectie gaat vanaf maat 68 t/m 92.

[metaslider id=2205]

De kindercollectie

Eén ding wat zeker is, is dat jouw kleine meid zeker op zal vallen met de items uit de Noppies zomercollectie 2017. Houden jullie van kleur? Dan is dit de perfecte collectie! De leukste jurkjes, rokjes en shirts in opvallende kleuren roze, blauw en koraal. Ook maakt Noppies gebruik van zebraprints en streepmotieven.

[metaslider id=2218]

Zodra je de jongenscollectie ziet komt er één woord in je op… stoer! Want dat zijn de items in de Noppies zomercollectie 2017 zeker. Er is gewerkt met grijs, wit en donkerblauw. Ook bij de jongens zie je zebraprints en streepmotieven, maar ook een verenprint ontbreekt niet in deze collectie. Noppies heeft een aantal stoere caps en jeans voor je jongens ontworpen.

[metaslider id=2211]

De maten van de kindercollectie gaan vanaf maat 92 t/m 128.

Bestel de collectie

De Noppies zomercollectie 2017 is comfortabel en stijlvol tegelijkertijd. Voor de stoerste items en accessoires zit je bij Noppies goed.
Ben je benieuwd naar de hele collectie? Hier vind je alle items.

Deel uw mening