Noppies zomercollectie 2017

Tweede levering Noppies zomercollectie 2017

Het is ons opgevallen dat veel mensen van dit merk zijn gaan houden en daarom brengen wij graag goed nieuws. De tweede levering van de Noppies zomercollectie 2017 is te bestellen op Olliewood.nl. Zoals we gewend zijn van dit merk zijn verschijnen de kledingstukken weer in de mooiste kleuren en met de leukste prints. Als de kleintjes uit de babymaten zijn gegroeid kun je gewoon door shoppen bij dit merk, want er is ook een kindercollectie. Zowel voor de baby’s als de kids is de comfort van de kleding het belangrijkst. Noppies maakt daarom gebruik van de zachtste materialen.

De babycollectie

De babycollectie is voor de meiden romantisch en voor de jongens wat stoerder. De kleuren zijn voornamelijk mintgroen, grijs, blauw en zachtroze. De kleuren zijn zacht wat een rustige uitstraling geeft. Voor de kleintjes vind je vooral shirts, leggings en jurkjes. Sommige items hebben een leuke prints zoals: een streepmotief, stipjes of palmbomen.

[metaslider id=2497]

De kindercollectie

De  Noppies zomercollectie 2017 is er zowel voor jongens als meisjes. Voor de jongens zie je voornamelijk jeans en shirts. Je creëert al snel een casual outfit, maar door de prints en kleuren is het alles behalve saai. Hier en daar is er een ‘Whale’ print of een foto-opdruk. De kleuren waar Noppies voor gekozen heeft, zijn blauw, wit en grijs.

[metaslider id=2487]

Gelukkig zijn er ook genoeg leuke items voor de meiden. In deze collectie zit je goed voor jurkjes, rokjes, shirts en nog veel meer. Je krijgt een romantisch gevoel bij deze tweede levering. De kleuren zijn roze, wit en  grijs met hier en daar mintgroene details.

[metaslider id=2472]

Er zijn nog veel meer items van de Noppies zomercollectie 2017, bekijk ze hier. De maten van de babycollectie gaan vanaf maat 50 t/m 92 en de kindercollectie vanaf maat 92 t/m 128. Noppies heeft ook bijpassende accessoires, zoals sokjes en mutsjes.

Deel uw mening