NoNo voorjaarscollectie 2017

We zitten al te bibberen van de kou, terwijl het echte winterweer nog moet komen. Wij zijn toe aan een warm vooruitzicht en brengen daarom graag het zonnetje in huis. Want… één van onze favoriete merken haar voorjaarscollectie staat al online! Lees snel meer over de NoNo voorjaarscollectie 2017.

De collectie

 

NoNo is een eigenzinnig merk speciaal voor meisjes van twee tot twaalf jaar. In iedere collectie kun je vrolijke kleuren verwachten, zo ook in de NoNo collectie 2017. Omdat er ieder seizoen met verschillende kleurenthema’s wordt gewerkt, zijn de items goed te mixen en matchen.

De NoNo voorjaarscollectie 2017 zit vol met jurkjes, rokjes, vesten, leggings en shirts. Echte meidenitems dus. Je kunt weer eindeloos combineren met de eigenwijze prints en mooie kleuren. Er zit een romantische touch aan de collectie,  dit gevoel krijg je vooral bij de prints van zwanen en vogels. Qua kleur is er gewerkt met een combinatie van brons met zwart en off-white.

Ook kunnen we in deze collectie weer genieten van het feestelijke uiterlijk en de comfortabele pasvorm. Er is nagedacht over details en prints. Je kunt shirts en leggings met een streepmotief verwachten. En streepmotieven raken nooit uit de mode. Wil je voor een “glam” look gaan? Dan zit je bij de collectie van NoNo goed. Er is genoeg glitter aan de items toegevoegd voor iedereen!

 

[metaslider id=2115]

 

Bestel de NoNo voorjaarscollectie 2017

 

Met deze collectie laat NoNo zien dat casual items niet saai hoeven te zijn. De maten in de NoNo voorjaarscollectie 2017 gaan vanaf maat 98 tot en met 152. Zijn jij en je dochter al verliefd op deze collectie? Shop dan samen met haar naar een leuke opvallende outfit voor het voorjaar. Het winkelen van de NoNo collectie zal een feestje zijn.

Deel uw mening