Ninni Vi zomer 2017 – Sneak peek!

Ninni Vi zomer 2017

Van Ninni Vi weten we dat de sportieve inslag in elke collectie weer terugkomt.  Maar wat brengt deze Ninni Vi zomer 2017 collectie nog meer? Wij geven je alvast een sneak peek!

Wat zouden de kleuren zijn? Welke trends worden er meegenomen, cactussen, metallic prints, palmbomen? Of zet Ninni Vi haar eigen trend? Hoe gaat jouw dochter erbij lopen deze zomer 2017?

Ik houd je niet langer op, bekijk hier alvast wat sfeerbeelden!

Al iets gevonden dat je leuk vindt?

Donderdag 23 februari om 9:00 uur kun je hier beginnen met shoppen van deze collectie!
De schoenen kun je hier al vinden en shoppen!

ninni-vi-2017

Little Ninni Vi

Yes! Jij dacht dat jouw dochter nog te klein was voor Ninni Vi? Think again!  Vanaf de Ninni Vi zomer 2017 collectie sluit klein zusje ‘Little Ninni Vi’ aan! De gebruikelijke maatserie van 98/104 tot en met 158/164 blijft natuurlijk maar we zijn blij dat Little Ninni Vi in de maatserie 74 tot en met 92 aansluit! Ninni Vi for everyone!

11
13
12
14

Wist je eigenlijk dat Ninni Vi opgericht is door mama Christie die kleding voor haar dochters ontwierp? Natuurlijk wilde de rest van het schoolplein er ook zo hip uitzien als Lynn en Evy. Het merk Ninni Vi was geboren.

Uiteraard redt Christie het niet meer in haar eentje. Een enthousiast team maakt het bedrijf Ninni Vi tot wat het is en brengt samen ook weer deze frisse, sportieve zomercollectie uit.

ninni vi benen

Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind is de kwaliteit en eerlijkheid van een merk. Ninni Vi deelt dit met mij en produceert haar kleding in Portugal, waar de werkomstandigheden zeer goed zijn.

Die kun je dus in je zak steken als jouw dochter in haar favo kleding loopt!

ninni vi roze

Laat ons weten welk item jij het liefst zou willen en houd onze Facebookpagina in de gaten voor een winactie!

Deel uw mening