Tropische temperaturen met de nieuwe Molo zwemkleding

Molo zwemkleding
Ook al moet de winter nog beginnen Molo verwend ons nu al met een spetterende zwemkleding collectie. Dus zet je duikmasker op, hou je adem in want we duiken naar een mysterieuze onderwaterwereld met roze gekleurde kaketoes en city surfers!

Voor jongens zijn er verschillende nieuwe styles toegevoegd. Zo zien we lange en korte zwemshorts en uiteraard de bekende UV-shirts en swimsuits. Zoals we van het Deense merk gewend zijn zijn deze allen voorzien van geweldige prints zoals springende haaien, gevaarlijke krokodillen en stoere surfers. Zitten jouw jongens op zwemles dan zijn de coole strakke broekjes ideaal voor jouw spetterende jongeman.

1
Voor meiden zie je verschillende items terugkomen zoals badpakken en bikini’s met of zonder roezel. Daarnaast zie je verschillende tops, broekjes, bikini-sets en zwempakken.  Met de stralende zon als achtergrond genieten meiden van exotische prints zoals zwemmend fruit, roze kaketoes en bloemenprints. Doordat de tops en broekjes apart te combineren zijn in verschillende kleuren of prints, is het makkelijk voor jongens en meiden om deze naar eigen smaak te mixen.

Molo zwemkleding

Molo zwemkleding beschermt jouw kids tegen de zon

De Molo zwemkleding is getest op UV- protectie. Dit houdt in dat de Molo zwemkleding gemaakt is van speciaal materiaal deze zorgt ervoor dat de UV-straling wordt geblokkeerd. UV-beschermende kleding droogt snel en kan dus prima gebruikt worden om in te zwemmen. Met een UPF van 40+ biedt de zwemkleding van Molo een uitstekende bescherming zonder dat dit ten koste is gegaan van het design. Je kunt je zwemlook compleet maken door de verschillende accessoires zoals hoedjes, caps, zonnekleppen, slippers en zonnebrillen.

2
Met het zien van deze exotische badkleding collectie mag van ons de zomer alweer beginnen. Ook al is het nog wat aan de koude kant is de zwemkleding van Molo is onder veel moeders enorm populair. Dus weex er snel bij want voor je het weet grijp je mis. De Molo zwemkleding collectie shop je online bij gemakkelijk online op Olliewood.nl

Deel uw mening