Molo zomer 2017 – nieuwe collectie

Het is winter en we zijn alweer begonnen met verlangen naar de zomer.  Molo vindt dat het iedere dag vakantie is maar maakt het wachten graag een stukje korter en gemakkelijker. Het merk komt oorspronkelijk uit Denemarken en heeft een Urban stijl met een funky touch. Molo komt met items die de favoriet in ieders kind kledingkast zullen zijn. Om de winter even te vergeten laten we je vandaag kennis maken met de Molo zomer 2017 collectie.

De Molo zomer 2017 collectie

Denk je aan de Molo zomer 2017 collectie, dan denk je aan rokken, printjes van Koreaanse tijgers en een splash aan glitters voor de meiden. Voor de jongens komen ze met minimalistische blazers, boterzachte leren jassen, crispy jeans en simpele edgy shirts met tijger- en leeuwenkoppen.

De enige vraag die je jezelf nu nog moet stellen is: “Wat moet ik vandaag aan?”

Levering meisjes

De eerste levering van de nieuwe Molo collectie bestaat  uit twee delen. De collectie nodigt alle meiden uit om terug te reizen in de tijd. Spin rond in pastel getinte jurken, met of zonder franjes of geniet van de sprookjesachtige dierenprints zoals, eenhoorns, zwanen en katten. Meiden vergeet niet om wat glitter aan je outfit toe te voegen om het leven wat ‘sparkle’ te geven.

Ooit meegenomen in een pot van smeltende suiker en specerijen? De tweede levering uit de Molo zomer 2017 collectie neemt je direct mee. Het is uitheems, etnisch en geheel in details verzorgd. Kleine kwastjes en kralen decoreren kledingstukken en er wordt gebruik gemaakt van verschillende blauwtinten. In de collectie kun je gaan voor toffe high waist broeken, katoenen pakken met sterren- en cactusprint, jurken en leggings. Wees kwetsbaar en puur in de Molo zomer 2017 collectie met waterkleuren of klassieke blauwe strepen.

[metaslider id=2017]

Levering jongens

In de jongenscollectie gaat het allemaal om de games. Verschillende items zijn er allemaal in originele gameprints en diepe kleuren zoals diamant rood en casino blauw. De Molo zomer 2017 collectie zorgt ervoor dat je niet eens door hebt dat je kleding draagt, dit komt door de heerlijke materialen die Molo gebruikt zodat kinderen vrij kunnen bewegen en de wereld kunnen ontdekken.

Het tweede deel van de Molo zomer 2017 collectie gaat dan ook met je naar Mexico. Droge, warme en zongebleekte kleuren samen met sweats en lichte T-shirts. De shirts zijn er in allerlei coole prints zoals, cactusprint, palmbomen, doodshoofden en surfborden. Deze items maken jou een echte Mexicaan.

[metaslider id=2018]

Bestel online de Molo zomer 2017 collectie

Om je outfit af te maken heeft Molo bijpassende accessoires, zoals hoofdbanden met bloemen, sjaals met gekleurde kwastjes, petten met glitterdetails en canvas riemen met vlinderprint. Het is gemakkelijk online te bestellen en is voor kinderen tot en met 14 jaar. De maten variëren van 92 t/m 164. Vergeet ook zeker de zwemcollectie van Molo zomer 2017 niet te bekijken! Wij zijn helemaal verliefd op deze collectie. Kort gezegd is de Molo zomer 2017 alles wat je nodig hebt: toffe prints, kleuren en toffe combinaties.

Deel uw mening