Lucky No. 7 zomer 2016 collectie – Stoer in de zomer

Lucky No. 7 zomer collectie 2016

Lucky No. 7 is een super stoer merk van Hollandse bodem. Het merk heeft in augustus 2014 zijn eerste collectie uitgebracht. Deze collectie werd erg goed ontvangen en de collecties blijven maar leuker worden. Vandaar dat wij super enthousiast waren toen de nieuwe Lucky No. 7 zomer 2016 collectie weer binnen was.

Donkere kleuren en artworks.

Lucky No. 7 staat er bekend om dat ze alleen zwart, wit en grijs gebruiken. In deze collectie zijn mooie kleuren grijs gebruikt en dan gecombineerd met wit en zwart. In de collectie vind je mooie shirtjes, leggings, looppakjes en mutsjes. Deze items kunnen allemaal door jongen en meisjes gedragen worden. Zo is het makkelijk te combineren als je 2 kleine kinderen  hebt. De jurkjes maken het natuurlijk vrouwelijk omdat de kleuren erg donker zijn.

Lucky No. 7 zomer collectie 2016

De kleding is heel neutraal met streepjes, artworks en dieren. De kleding is gemaakt van mooie en zachte materialen zodat jouw kindje heerlijk kind kan blijven zijn. Er zijn ook verschillende thema’s in de collectie meegenomen en dat zijn de basic collectie, de little bandit collectie, de rebellious collectie en de panda collectie. In elk thema zie je steeds weer dezelfde kleuren terug komen, maar het is toch net even anders door een artwork of patroon die ze eraan toevoegen.

Ik ben erg enthousiast over deze collectie omdat je er zoveel verschillende kanten mee op kan gaan. Je kunt het super leuk stijlen in de zomer met wat items dat wat meer kleur hebben. Bijvoorbeeld met een rood shirt of met een roze broekje, maar je kunt het ook in de winter dragen met andere donkere items bijvoorbeeld een leuk groen shirt of vest. Dus de Lucky No. 7 collectie is zeker een hele stoere collectie door dat ze zoveel gave printjes/artworks en donkere kleuren gebruiken.

[metaslider id=1849]

Lucky No. 7 online bestellen

Hopelijk zijn jullie ook zo enthousiast over deze collectie. Bekijk nu de hele collectie op onze website.  Heb je vragen over bijvoorbeeld de maat? Of ben je op zoek naar een persoonlijk advies? Onze klantenservice staat je graag te woord via de chat of telefoon.

Deel uw mening