Le Chic zomer

Le Chic zomercollectie 2017

Le Chic heeft haar nieuwe zomercollectie uitgebracht. Het merk voor meisjes heeft weer een aantal items voor een klassieke look ontworpen. Le Chic is vrolijk en speels en is perfect voor iedereen die van een romantische stijl houdt.

De collectie

De Le Chic zomercollectie 2017 bevat items die jouw kleine meid laat schitteren op school, buiten en op feestelijke gelegenheden. Ook dit jaar is er weer aan de details gedacht, zoals altijd sierlijk en elegant. In de collectie zie je voornamelijk rokjes, jurkjes en leggings. Allemaal tot in de puntjes uitgewerkt. Hier en daar kun je een glitter en een strik verwachten. Naast de kleding heeft Le Chic ook aan accessoires gedacht. Voor lieve hoofdbandjes en mooie sokjes zit je in deze collectie goed.

In een collectie waar je “glamour” uitstraalt kunnen de kleuren goud en zilver natuurlijk niet ontbreken. In de Le Chic zomercollectie 2017 kom je daarom vooral rokjes en jurkjes in deze kleuren tegen, perfect voor dat ene feestje. Jouw dochter zal zeker stralen. Naast goud en zilver zie je vooral roze,  off-white  en donkerblauw terugkomen.

[metaslider id=2154]

We kunnen denk ik wel zeggen dat Le Chic een echt meidenmerk is. Je vindt in de collectie items voor de kleine baby maar ook voor jouw grote meid zitten er mooie dingen tussen! De maten van de Le Chic zomercollectie 2017 gaan vanaf maat 62 t/m 92 en 92 t/m 164.

Bestel de collectie online

Hebben we je al razend enthousiast gemaakt door alle sierlijke items en de hoeveelheid glitter in deze collectie? Goed nieuws! Je kunt de collectie namelijk hier bekijken en bestellen. Kies samen met jouw kleine meid jullie favorieten uit. Wij weten zeker dat ze een plaatje zal zijn met de collectie van Le Chic.

Winnen!

We hebben een leuke winactie bedacht. Als jij nu iets van Le Chic bestelt, dan maak je kans om een compleet setje te winnen van dit merk! Nog meer redenen om eens een kijkje te gaan nemen…

 

Deel uw mening