Le Big zomercollectie

Le Big zomercollectie 2017

Het Amsterdamse merk Le Big heeft ons weer verrast met de items van de nieuwe zomercollectie. Het is een eigenzinnig merk en heeft een funky uitstraling. Ben je op zoek naar ‘Glamour’ dan zit je in deze collectie helemaal goed!

De collectie

Oooh wat worden we vrolijk van de kleuren die Le Big heeft gekozen. Het gebruik van de mooiste tinten is iets waar Le Big altijd in slaagt. De mooiste jurkjes, plooirokjes met bijpassende leggings en vestjes, je vindt het allemaal in de zomercollectie. Je kleine meid zal zeker opvallen door het gebruik van de kleuren roze en pistachegroen. De items zijn geweldig afgewerkt met gouden details. Wat is glamour zonder glitter? Niets! Je zult dan ook hier en daar wat glitter tegen komen. Het is bijna sprookjesachtig, de meiden voelen zich gegarandeerd een prinsesje!

Eerste levering

[metaslider id=2269]

Tweede levering

In de tweede levering van de Le Big zomercollectie 2017 draait alles om kleur. Je wordt vrolijk van alle felle kleuren die gebruikt zijn. Stuk voor stuk prachtige zomeritems waar jouw kleine meid in zal opvallen. Je vindt de mooiste jurkjes, leukste rokken en shorts. Denk ook aan botanic prints en toffe kleurencombinaties.

[metaslider id=2421]

De maten van de Le Big zomercollectie gaan vanaf maat 86 t/m 152. Hebben we je enthousiast gemaakt? Kijk dan hier voor de items!

Deel uw mening