Feetje zomercollectie 2017

De nieuwe Feetje zomercollectie 2017 – Navystijl

Ik moet eerlijk toegeven dat ik al snel enthousiast ben over collecties die we binnen krijgen op Olliewood, maar deze collectie heeft mijn hartje gestolen. Eén ding weet ik zeker, ik zal zeker niet de enige zijn. Hoe meer items er voorbij komen, hoe verliefder ik word. Ben je al nieuwsgierig?

Dit gaat natuurlijk over het Nederlandse babymerk ‘Feetje’. Zij hebben een nieuwe collectie uitgebracht en HOE! De Feetje zomercollectie 2017 is geheel in Navystijl, geïnspireerd op scheepvaart. Dit zie je terug door onder andere gebruik van maritieme kleuren en prints zoals bootjes. Oh wat houd ik van dit stijltje, het is stoer maar schattig tegelijkertijd.

De collectie

De prints die je in de Feetje zomercollectie 2017 ziet zijn voornamelijk: strepen, strikjes, stippen, sterretjes, bootjes en grappige teksten. Het gebruik van deze prints maakt Feetje hip en origineel. Je zult al snel zien dat alles tot in detail is uitgewerkt, bijvoorbeeld pofmouwtjes of strikjes. De kleuren in deze collectie zijn voornamelijk: donkerblauw, wit, grijs en oranje. Om een outfit af te maken vind je bijpassende accessoires zoals mutsjes.

Naast al deze leuke prints en kleuren gaat Feetje ook voor goede kwaliteit. Zij maken gebruik van de allerzachtste materialen, wat het comfort bevordert. Niet geheel onbelangrijk voor een baby.

[metaslider id=2451]

Shop de items

Met deze items uit de Feetje zomercollectie 2017 creëer je een complete outfit die ook nog eens helemaal geweldig is. Ik weet zeker dat iedereen om zal kijken naar jouw baby. Wil je nog meer zien van deze collectie? Hier vind je alle items.

Deel uw mening