Feestelijke communiekleding

Communiekleding Jottum

De Heilige communie is een speciale dag. En daar hoort bijzondere kleding bij! Nu het voorjaar alweer voor de deur staat en de voorbereidingen beginnen, laten we je graag onze keuze aan communiekleding zien.

Feestelijk

Wij hebben speciaal voor jou een selectie van onze meest feestelijke kleding gemaakt. Want deze trendpagina is natuurlijk ook uitstekend geschikt voor het kiezen van kleding voor bruiloften, feesten en andere speciale gelegenheden!

Voor ieder wat wils

Voor de jongens hebben we een selectie gemaakt van broeken tot colberts, in zachte tinten zonder drukke prints. Voor de meisjes hebben we vooral feestelijke jurken, maar uiteraard ook de bijpassende items zoals armbandjes, tassen en vestjes uitgezocht.

LoFff jurkSevenoneseven colbert

Communiecollecties

Verschillende merken hebben speciaal voor de Heilige communie een collectie ontworpen. Rumbl! en Jottum laten hierbij de klassieke look terugkomen en maken gebruik van rijke stoffen. Uit de overige merken in onze webshop hebben wij de meeste feestelijke kleding voor je uitgelicht op de speciale communiepagina.

Lofff jurk

 

Kleurgebruik

Navyblauw en grijs voor de jongens en off-white en beige voor de meisjes zijn de klassiek gebruikte kleuren voor feestkleding. Behalve deze kleuren zie je dit jaar ook nude-tinten en goudkleuren langskomen. Voor ieder wat wils, ook zachte bloemenprints en pailletten zitten dit jaar in onze selectie.

Outfitters communiejurkcks-colbert communie

Bekijk hier onze speciale pagina met communiekleding.

 

Deel uw mening