Disney Vans Micky Mouse

Disney Vans dromen worden werkelijkheid

Disney Vans Micky Mouse

Dromen worden werkelijkheid met de nieuwe Disney Vans. Wie kent ze niet; Micky Mouse, Donald Duck of Winnie de Pooh? Allemaal schitteren ze komend seizoen op je nieuwe Disney Vans!
Yassine heeft gekozen voor Mickey en zijn vrienden Donald Duck en Goofy. Vans combineert de klassieke skate schoen met een collage van Mickey & friends. Naast dat de Disney Vans er gaaf uit zien zitten ze ook nog eens erg comfortabel. De canvas sneakers van Vans hebben een herkenbare wafelvormige buitenzolen, dit in combinatie met de hielstukken zorgen voor een flexibele ondersteuning.

De Micky Mouse Vans zijn gecombineerd met de “wolf” longsleeve van IKKS en de donkergrijze slimfit 5-pocket jeans van Molo met stoere stiksels en kniestukken.

Disney Vans Micky Mouse
2

 

3

 

4

Disney Vans: Young at Heart

Heb je meiden die liever een prinses willen zijn? Dan is de Disney Prinsessen collectie echt iets voor hen.  Deze collectie brengt je favoriete verhaal rechtstreeks naar je garderobe. Ariël, Belle, Jasmine, Assepoester hebben de harten gestolen van ieder kind. Je vindt ze dan ook terug op de klassieke Vans voor meiden.

Deel uw mening