Denim look voor meiden

Denim is een trend die nooit zal verdwijnen. Maar heb je wel eens geprobeerd om een denim on denim look te creëren? Zo’n look kan namelijk super stoer zijn. Je kunt gaan voor een spijkerbroek gecombineerd met een spijkerblouse of een spijkerjack, maar probeer eens twee trends te mixen. Het is namelijk ook helemaal in om een blouse onder een sweater te dragen. Dit hebben wij ook gedaan met onze ‘inspiratie look’. Door de sweater ontstaat er een casual gevoel, maar toch super stoer.

De spijkerblouse is gemakkelijk te combineren. In onze creatie gaan we voor de complete denim on denim trend, maar is dit teveel voor je? Dan kun je de blouse ook matchen met bijvoorbeeld een leather skirt.

Onze look

Houdt jouw kleine meid van een wat stoerdere outfit? Lees dan zeker dit artikel even af! Onze denim look is perfect voor een schooldag.

denim

Belangrijk bij denim on denim is dat je eenzelfde tint denim kiest of juist voor twee contrasterende soorten gaat. Wij kiezen voor het laatste. De jeans waar we de blouse mee combineren heeft een vintage feel en dit maakt de outfit nog stoerder. De sweater hebben we basic gehouden, zodat de schoenen goed bij de look passen en de outfit niet te druk wordt. Over de schoenen gesproken, hoe geweldig zijn deze halfhoge boots? Met deze items is jouw kleine meid een echte fashionista!

Shop de items:

Vingino Blouse

LMTD Sweater

Scotch r Belle Jeans

Le Chic schoenen

Je kunt de outfit natuurlijk samenstellen zoals jij en je dochter willen. Hopelijk ben je genoeg geïnspireerd en hebben wij je overtuigd hoe leuk een denim look kan zijn. Wij zijn fan!

Deel uw mening