Tumble 'n Dry zomer 2017

De Tumble ’n Dry zomer 2017 collectie

Goed nieuws voor alle fans van het merk Tumble ’n Dry, de items uit de zomer 2017 collectie zijn nu te bestellen. Dit Nederlandse merk laat ieder seizoen de nieuwste modetrends terugkomen. Zij maken gebruik van stevige materialen, omdat kids altijd op avontuur zijn. Zo kunnen ze op ieder moment van de dag spelen, zonder negatieve gevolgen voor de kleding. Naast de goede kwaliteit zijn de items in de Tumble ’n Dry zomer 2017 collectie ook nog eens lief voor de portemonnee.

De collectie is zoals altijd fris en speels. De items zijn goed met elkaar te mixen en matchen, je hebt al snel een aantal leuke setjes bij elkaar. Dit jaar is er aan iedereen gedacht, er is zowel een babycollectie als een kindercollectie. Groot of klein het maakt niet uit,  je vindt voor iedereen de mooiste kledingstukken.

De babycollectie

De babycollectie is speels maar tegelijkertijd lief en zacht. Sommige items zullen vanaf maat 50 beschikbaar zijn en sommige vanaf 68 t/m 92. Je komt leuke prints en voornamelijk de kleuren  grijs, groen en blauw tegen. De kledingstukken die je veel in de Tumble ’n Dry zomer 2017 collectie ziet zijn shirts en broekjes.

[metaslider id=2388]

De kindercollectie

In de kindercollectie kom je de leukste shirts, jumpsuits, jurkjes en sweatpants tegen. Er is gewerkt met de kleuren: blauw, wit, roze, grijs en groen. Maar ook denim komt veel terug in deze collectie. Stuk voor stuk is de kleding tot in detail uitgewerkt. Er zijn verschillende dieren- en grafische prints en hier en daar een streepmotief of een leuke tekst. De maten van de kindercollectie gaan van maat 92 t/m 176. Tumble ’n Dry heeft ook een aantal zomerjassen in de collectie opgenomen.

[metaslider id=2398]

Er zijn nog veel meer toffe items in de Tumble ’n Dry zomer 2017 collectie. Ben je benieuwd? Dan kun je hier de hele collectie zien.

Deel uw mening