Gsus zomercollectie 2017

De Gsus zomercollectie 2017 voor stoere binken en hippe girls

Als er één merk met een eigen wil is, is het Gsus. Dit zie je ook zeker terugkomen in de creaties. De Gsus zomercollectie 2017 heeft dat tikkeltje humor wat we van ze gewend zijn. De stijl van Gsus is anders dan andere merken en dat maakt ze uniek. De kleuren in combinatie met prints zijn geïnspireerd op invloeden van de straat, kunst en festivals. Je zou dus wel kunnen zeggen dat je voor een dosis streetfashion goed zit.

De collectie

De basiskleuren (zover we het kleuren mogen noemen) van de Gsus zomercollectie 2017 zijn: zwart, wit en grijs. Dit gecombineerd met gave blauwe en neongele details. Het gebruik van de knalkleuren is niet het enige wat je voorbij ziet komen in de zomercollectie. Je ziet coole all-over prints die ervoor zorgen dat je nog meer opvalt. Iets waar Gsus ook creativiteit in heeft gestopt, zijn de tekstopdrukken op bijvoorbeeld T-shirts. Naast shirts vind je ook stoere jassen, leggings en broeken. Zeker een kijkje waard. De maten gaan vanaf 110-116 t/m 170-176.

[metaslider id=2509]

Als je van een eigen stijl houdt wat een tikkeltje rebels is, dan zit je bij Gsus goed. Ben je benieuwd naar de hele collectie? Hier vind je alle items.

Deel uw mening