Chaos and Order zomer 2017 | And so the adventure begins!

And so the adventure begins!

Ook ik vind dit spannend. Wat brengt de nieuwe Chaos and Order zomer 2017 collectie?

Wat ik weet van dit merk is dat het heel erg vasthoud aan haar vaste waarden. Extra spannend om te lezen dat de slogan voor de van Chaos and Order zomer 2017 collectie  ‘And so the adventure begins…’ is. Welk avontuur?! Ik wil het weten!

Ons geduld wordt op de proef gesteld. Pas 3 maart om 9 uur – als de collectie online komt – mogen we de sfeerbeelden van Chaos and Order met jullie delen!

Spannend..!

Gelukkig mogen we twee foto’s alvast vrijgeven zodat je nog zenuwachtiger kunt worden voor vrijdag.

Chaos-and-Order-zomer-2017

Stiekem kijk ik alvast door de nu nog geheime foto’s. En wie ben ik om jullie dan ook in schrift de nieuwe collectie te onthouden? Ik maak er gewoon ook een avontuur van! (Niet doorvertellen dan, oké?)

Zoals verwacht is de collectie in de basis nog wat je kent van Chaos. Raglan mouwinzet, primaire kleuren blauw en rood – fijne tricots, mooie gedetailleerde afwerking van kraagjes en naden.

Wat ik bij de jongens zie is een knallende combinaties van kleuren, soms bijna met een jaren ’80 feel. De jongens hebben daarbij toffe grafische prints. Een paar tops hebben een kunstzinnige look met een print die haast uit het shirt lijkt te komen. Wat de boys betreft een knalcollectie dus!

Chaos-and-Order-S17

Voor de meiden gaat Chaos and Order deze zomer een bijna a-typische romantische kant op. Minder harde vormen dan bij de jongens, hartjes en bloemen op getailleerde jurkjes. Ook de must haves van de zomer; maxi-jurken zijn goed vertegenwoordigd! Weer in zachte roze en grijze kleuren. Op de onderstukken zie ik mijn favoriete print van Chaos’ zomercollectie: het omschrijft zich het best als een wirwar van stipjes waarbij ik telkens moet denken aan de gestipte schilderijen van Van Gogh. Ver gezocht hoor, geef ik toe…

Ik weet niet of ik het avontuur al gevonden heb, ik weet wel dat ik de collectie erg leuk vind! Wat jij?

Bestel de zomer 2017 collectie van Chaos and Order!

Vanaf vrijdag 3 maart om 9:00 uur

Shop de zomer 2017 collectie van Chaos and Order en laats ons jouw avontuur weten!

Deel uw mening