Chaos and Order – Voor een vrolijke zomer

Chaos and order zomer 2016

Chaos and Order is het hippe kledingmerk dat net hun nieuwe zomer 2016 collectie heeft gelanceerd. De naam zegt het al, alles mag, alle kleuren en alle combinaties zijn mogelijk. Perfecte pasvorm en materialen van tricot maakt Chaos and Order een beleving om te dragen.

Chaos and Order zomer 2016 collectie

Chaos and Order kinderkleding is het betaalbare merk met een smalle pasvorm. De collectie bestaat uit mooie printjes, streepjes en velle kleuren. Dus het is weer een originele Chaos and Order collectie.

Cheerleader en Jungle Explorer zijn de thema’s voor de eerste levering van de Spring/Summer ’16 collectie. Vrolijke kleuren en prints zijn gebruikt in diverse leuke jurkjes, rokjes en shirts. Ze hebben er weer een verfrissende collectie van gemaakt vol met wearable happiness!

Chaos and order zomer 2016 collectie

De leukste zomer kleding

De shirtjes voor jongens zijn bedrukt met mooie kleuren zoals: groen, blauw en grijs.  Ook zijn er erg veel leuke printjes te vinden . Voor de meisjes bestaat de collectie uit leggings, jurkjes, rokjes en shirtjes in de meest mooie kleuren combinaties zoals: geel, blauw en groen. En de leukste printjes op verschillende kleding stukken.

Chaos and order zomer 2016

Altijd een goede kwaliteit met een perfecte pasvorm, door het gebruik van elastan in de producten behoudt de kleding zijn stretch. De kleuren blijven mooi, zelfs na het wassen! Door de comfortabele stoffen en fit kan je kind echt kind zijn. Lekker rondrennen, hutten bouwen met vrienden, klimmen in de rekken en dansen op het schoolplein.

Elk seizoen is Chaos and Order zeker weer een hoogtepunt in onze collectie. Vooral door het vele kleurgebruik wat echt bij de zomer past. Daarom zij wij zeker een fan van alle collecties van Chaos and Order. Gelukkig zijn wij zeker niet de enige die zulke grote fans zijn van Chaos and order.

chaos and order zomer 2016

Chaos and Order bij Olliewood bestellen

Wil jij creatief bezig zijn met je kleding, en durf jij zelf combinaties te maken, dan is Chaos-and-Order kinderkleding iets voor jou. Voor de meiden zijn er veel jurken, rokjes, shirts en vestjes in de maten 98/104 tot en met 146/152 te verkrijgen. Voor de jongens zijn er vooral shirts, longsleeves en broeken te verkrijgbaar in de maten 98/104 tot en met 158/164. Bekijk nu de collectie bij ons op de website.

 

 

Deel uw mening