CarlijnQ zomer 2017

CarlijnQ zomer 2017 collectie – What’s for dinner

YAY! De nieuwe collectie van CarlijnQ staat online. De collectie heeft ons razend enthousiast gemaakt en we kunnen niet wachten om de items aan jullie te laten zien. De “What’s for dinner” serie is duidelijk geïnspireerd op kinderen. Omdat, ja je raadt het misschien al, het alles te maken heeft met eten waar kinderen gek op zijn. Vraag aan een kind wat zij willen eten en ze zullen reageren met onder andere, ijsjes en milkshakes.

In de CarlijnQ zomer 2017 collectie vind je dan ook alles gehuld in dit thema. De items hebben geweldige prints van ijsjes, milkshakes en sprinkles. De kleuren zijn voornamelijk zwart, grijs, wit en zachtroze. Maar door deze prints is dat zeker niet saai! Voor de meiden kun je de outfit super girly maken, terwijl je voor een urban stijl kunt gaan bij de jongens. De kledingstukken van de CarlijnQ zomer 2017 collectie kunnen bijna allemaal voor zowel meiden als jongens.

CarlijnQ gaat voor de allerzachtste en beste materialen, want comfort is één van de belangrijkste dingen voor je kindje. De maten gaan vanaf maat 50 t/m 116. In de collectie vind je voornamelijk leggings, shorts, shirts, rokjes en jumpsuits.

De artikelen:

[metaslider id=2349]

Ben je al net zo enthousiast als wij? Neem dan snel een kijkje en smul van deze geweldige collectie. Wij zijn fan!

Deel uw mening