De Boboli zomercollectie 2017

We worden met de dag vrolijker, want de zomercollecties blijven maar binnen komen. Stuk voor stuk zijn ze om van te smullen. Vandaag maken jullie kennis met de zomercollectie van Boboli. Het Spaanse merk dat plezier, spontaniteit en nieuwsgierigheid uitstraalt. En ook dit keer zien we dat weer terug!

De Boboli zomercollectie 2017 zorgt ervoor dat het ultieme “zomergevoel” in je naar boven komt. Een gevoel waar we allemaal van houden, niet waar? Met deze items brengen zij het zonnetje in huis. De collectie is er voor groot en klein, er is een babycollectie en een kindercollectie. Voor de meiden zijn de items girly en super schattig. Maar voor je jongens is de collectie stoer en avontuurlijk.

De kindercollectie

Zwemkleding? Check! Aan de Boboli zomercollectie 2017 is ook een zwemcollectie toegevoegd. Voor de meiden brengen zij twee bikini’s en een badpak uit. En de prints? Wij vinden ze super schattig. Je kunt kiezen voor een meloenprint of een cactusprint. Voor de jongens zijn er stoere shorts met o.a. de coolste surf- en autoprints. Met deze items is jouw kleine zeker klaar voor de zomer.

Meiden

Oooh we’re going to Ibiza! Voor de meiden heeft Boboli een aantal prints uitgekozen die opvallen en je het ultieme Ibiza gevoel geven. We zien een cactus-, meloen-, dégredé- en een botanicprint. Stuk voor stuk maken de items je vrolijk en geven je dat heerlijke zomergevoel. Boboli heeft een aantal items in de collectie opgenomen die een Westerse ‘feel’ hebben. Dit geeft het weer een stoere twist.
De kleuren die in deze collectie terugkomen zijn voornamelijk groen, roze, en wit. Wat voor items de meiden kunnen verwachten? De collectie bevat de mooiste shirts, rokjes, shorts, sweaters en jurkjes.

[metaslider id=2242]

Jongens

Opgelet! Want met deze items van de Boboli zomercollectie 2017 wordt jouw jongen een echte surfdude. De leukste shorts en T-shirts met surf-, botanic- en dierenprints. De items geven je het gevoel alsof je terecht bent gekomen in California, en wie wil dat nou niet.

[metaslider id=2238]

Babycollectie

Voor de kleine baby vind je de liefste sweatbroekjes, zwemshorts en shirtjes. Ook in deze collectie is Boboli duidelijk geïnspireerd door California. Dégredé- en surfprints zie je ook hier terugkomen. De collectie geeft je al snel een vakantiegevoel.

[metaslider id=2234]

Bestel de collectie

Laat je kind heerlijk genieten van deze zomerse collectie, terwijl ze op avontuur zijn. De maten in de babycollectie gaan vanaf maat 68 t/m 92 en in de kindercollectie vanaf maat 92 t/m 152. Neem een kijkje in de collectie en ervaar het ultieme vakantiegevoel.

Deel uw mening