Beebielove zomer 2016

Beebielove zomer 2016 – Voor de Happy Campers

Beebielove zomer 2016

Happy Campers opgelet! Deze zomer zit je goed. Want de Beebielove zomer 2016 collectie is weer aanwezig en daar zijn wij super gelukkig mee!

Beebielove voor de avontuurlijke bengels

Zelfs de kleinste bengels op de camping kunnen zich verdekt opstellen in legergroen en camouflage tijdens hun expeditie in de bosjes. De heerlijk zachte joggingbroekjes zorgen voor warmte en comfort waarmee je het liefst heel de dag buiten blijft spelen. Het frisse blauw en geel dat gebruikt is voor de jongens collectie doet ons denken aan een sunny sky wat een instant glimlach tot gevolg heeft. De kleding is zeker voor de stoere mannen onder ons. Met stoere baseball jacks en zomerse shorts lopen onze mannen er deze zomer weer op en top bij.

Beebielove zomer 2016

Beebielove zomer 2016 voor de zomers dametjes

De meiden zwieren rond met de mooiste rokjes vol blitse details. De nieuwe Beebielove zomer 2016  bestaat uit twee kleurlijnen. Vrolijk roze en oranje wordt gecombineerd met fris wit en klassiek navy komt terug samen met aqua en lichtroze.  Hierin is de tropische alloverprint een zomerse eyecatcher. Voor iedere smaak is er een favoriete kleur. De meiden kunnen hun hart ophalen met prachtige artworks en stijlvolle quotes. De heldere tonen komen prachtig tot hun recht naast de zachte pasteltinten.

Beebielove zomer 2016

De mooiste accessoires van deze zomer

Geen enkele look is compleet zonder leuke accessoires. Gelukkig heeft Beebielove ook daar aan gedacht. Kleurrijke zonnebrillen en de meest vrolijke sjaals make je outfit compleet. Ook de zwemoutfit van je zoon of dochter is helemaal hip met de zwemkleding van Beebielove. Zowel de zwemshorts als bikini’s zijn ideaal tijdens de warme, lange dagen aan het strand of zwembad.

1000x1000-3

Ben jij ook zo enthousiast geworden voor deze zomerse collectie? Bekijk dan snel de volledige Beebielove zomer 2016 collectie op onze website.

 

 

Deel uw mening